ÇAYBAŞI DEVLET HASTANESİ 3 MART’TA İHALEYE ÇIKIYOR

Sağlık yönünden ilçede yaşanan sorunu tamamen ortadan kaldıracak olan Çaybaşı Devlet Hastanesi projesinin 3 Mart’ta  tarihinde ihaleye çıkacağını açıklayan Başkan Semiz, şunları söyledi:

Yıllardır hasret kalınan ve milletimizin özlemle beklediği, sağlık yönünden sorunu tamamen ortadan kaldıracak olan Çaybaşı Devlet Hastanesi projemiz 3 Mart tarihinde Ordu il sağlık müdürlüğünde ihaleye çıkacaktır. Memleketimize hayırlı olsun’’ dedi.

Başkan Semiz ayrıca; “ Çaybaşı’mızı daha ileriye taşımak için verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Bu hizmetleri Çaybaşı’mıza kazandırmamızda başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkanvekilimiz Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Sn. Hüseyin İnceöz ve ekibine, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Başkanımıza, Ak Parti İlçe Başkanımız Adem Genç’e, hastane yeri olarak yer bağışlayan, ayrıca yolunun yapılması için fedakarlık gösteren kıymetli Çaybaşılılara ve emeği geçen herkese şahsım ve tüm Çaybaşılılar adına teşekkür ediyorum ”dedi.