“KAPANAN BELDE BELEDİYELERİN VE HALKIN SESİ OLACAĞIZ”

Ünye Tekkiraz eski Belediye Başkanı Necdet Yılmaz düzenlediği basın toplantısında devam eden siyasi sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli bir siyasetçi olarak bölgedeki sorunları ve boşlukları iyi bildiğini belirten Yılmaz; “Ordunun kapanan 53 Beldesinin sesi olacağım. Bende 25 yıl beldede Belediye Başkanlığı yapmış bir insan olarak, oradaki boşlukları hisseden kişilerden biriyim.

Aday Adaylığımı duyan bütün kapanan belde belediye arkadaşlarım beni arayarak ümitlerinin yeşerdiğini bana ifade ettiler. Mecliste onların sorunlarını dile getireceğimi inanıyorlar ve biliyorlar.” dedi.

Ülke refahında belirleyici faktörün kırsal kalkınma olduğunu düşündüğünü belirten Yılmaz ayrıca; “Özellikle yakın zamanda yaşadığımız sorunlarda gösterdiği üzere güçlü Türkiye için en az Büyükşehirlerimiz kadar kırsalında güçlenmesi gerekiyor. Ekonomik refahın Ülkeye homojen olarak yayılması şart. Tarım ve hayvancılığın desteklenerek kırsalın tekrar cazip hale getirilmesi gerekiyor. Yerel yönetimlerin etkin ve sorun çözen kurumlar haline getirilmesi gerekiyor. Bu çerçevede halkımızın dilinden anlayan ve zaten halkın içinde yetişmiş bir vatandaşım. Ülkemizi yeniden yapılandırmak karşılaşacakları zorluklara akılcı çözüm bulmak adına mecliste Milletin sesi olacağım.

Kırsal kalkınmaya ömür adadım hiçbir çıkar grubunun etkisi altında kalmadan sadece halkın ihtiyaçlarını en düzgün ve etkili şekilde gündeme getirip milleti merkeze alan politikaların oluşması için çaba harcayacağım. Bu işlerin sadece yetkin ve kararlı bir ekiple yapılabileceğini düşünüyorum.” dedi.

Yılmaz son olarak; “Bu işlerin sadece yetkin ve kararlı bir ekiple yapılabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden Sayın Meral Akşener’in önderliğinde İyi Parti çatısı altında güçlü, namuslu vizyoner bir kadro ile büyük işler başaracağımıza hem bölgenin hem tüm ülkemizin kronik sorunlarını bir bir çözeceğimize eminim.” dedi.