NARİN’İN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN ADLİ TIP RAPORU TAMAMLANDI! CİNAYET GÜNÜ BELLİ OLDU AİLE 19 GÜN BOYUNCA ROL YAPMIŞ!!!

Soruşturma Kapsamında 12 Kişi Tutuklandı

Soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve yengesi Hediye Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

Narin Boğularak Öldürüldü

Son dakika bilgisine göre, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsi sonucunda, Narin Güran'ın "ağız ve burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı olarak" boğularak öldüğü belirlendi.

Narin’in Ölümü 21 Ağustos'ta Gerçekleşti

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, Narin Güran'a ilişkin adli belgeler ve otopsi raporunu değerlendirdikten sonra hazırladığı raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletti. Raporda, Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığına dair tıbben kesin bir değerlendirme yapılamadığı belirtilirken, ölümünün kaybolduğu tarih olan 21 Ağustos'ta gerçekleştiği vurgulandı.

Ölüm Sonrası Travmalar Hayvanlar Tarafından Oluştu

Raporda ayrıca, Narin'in sol diz altından kopan bacağının ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulduğu ifade edildi. Çocuğun ölümünün "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı olarak" meydana geldiği oy birliğiyle mütalaa edildi.

Diş İşlerine İlişkin Rapor Yarın Çıkacak

Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izlerine ilişkin Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu'nun raporunun ise yarın çıkması bekleniyor.