İsa Demirci: İlçemizin Gururu Efeler Ligi'nde Yeniden Başlıyor!

Ankara Akkuş Çavradarlılar Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu ve dernek başkanları ile birlikte iş insanlarının da katılımıyla gerçekleşti.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, istişare toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Ankara'daki hemşerilerin bir araya gelerek mahalle derneklerinin çalışmalarını takdir etmenin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Ayrıca, birlikteliğin sadece derneklerle sınırlı olmadığını ve dernekler arasında uyum içinde faaliyet göstermenin kendilerini gururlandırdığını vurguladı. Demirci ayrıca, toplantının hangi dernek tarafından organize edildiğinin bir önemi olmadığını ifade etti ve Çavdarlılar Derneği başkanı Mustafa Sütçü ve yönetim kurulu ile diğer dernek başkanlarına teşekkür etti.

Demirci, ziyaret kapsamında şunları söyledi: "İlçemizin adını gururla Türkiye'de taşıyan Efeler Ligi'nde oynayan voleybol takımımız için yeni bir dönem başlamıştır. Belediye imkanlarına ek olarak, siz değerli iş insanlarının desteğinin önemi inkar edilemez. Yeni sezonun maliyetlerinin arttığını göz önünde bulundurarak, desteklerinizi devam ettirmenizi ve artırmanızı bekliyoruz. İlçemizin adının süperligde devam etmesi hepimizin gurur kaynağı olmaya devam edecektir."dedi